Nejnovější recenze ze sekce Hřejiví plyšáci
- super
velmi příjemný
- do mikrovlnky se vleze akorát, stačí 1.5 minuty na nahřátí.
- pozor na nahřívací dobu. Většina se nahřívá 2 minuty, ale tento plyšák pouhých 1,5 minuty!
Snad se bude naší roční holčičce líbtit.
- Lehoučká,ne příliš chlupatá,jde prát.
- Nevím
Doufám,že jde použít i u malého miminka
- Je to vyrazove velmi pekny plysak
- Ma prijemnou velikost
- Chloupky jsou tak proridle, az vypadaji jako vypelichane.
- Cely plysak je docela tezky, malym detem na brisko to nemusi byt uplne prijemne.
- Nevim, proc vyrobce nedela alespon nejakou variantu bez levandule. Pokud je detem zle, vetsinou nestoji o vuni.
Koupili jsme jeste Albi opici. Vypada minimalne o uroven lepe.
- je nádhernej :-)
- je menší, než jsem čekala
zakoupeno jako dárek
- teploučko
pěkný dáer
hezky voní a hřeje. Velmi příjemné
- Je roztomilá
- Krásně hřeje
- Hezky voní
- Po čase se trochu špiní a nesmí se prát, takže se obtížně čistí
Ovečku mám vlastní a tato byla dárek pro maminku. Není to jen obyčejný plyšák, když přijdete vymrzlí z venku, nahřejete ho a přitulíte se k němu, je to skvělý pocit a brzy jste pěkně zahřátí!
- super
- díky nahřívací náplni trošku větší váha než u klasického plyšáka (ale není to žádný zásadní problém)
doporučuji, vhodný dárek pro děti, které nechtějí usínat sami
Perfektní a roztomilá věc.
Veselá hračka, využití pro chazení nebo nahřívání
- tento produkt již známe, kupujeme již podruhé jako dárek
skvělý hřejivý plyšák nejen pro děti
hřeje a voní
- vše
ok
![Baby Ono mazlíček míša](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/b08/b08a9634244d9694c8b0248c5ef01e56--mmf100x100.jpg)
Baby Ono mazlíček míša
Přidáno: 9. listopadu 2015
(naposledy upraveno 9. listopadu 2015)
Zakoupeno v Fidex
- rychlé dodání bez problému
doporučuju
- Kvalitní výrobek, krásné zpracování.
- Nic.
Doporučuji. Velmi příjemné, vhodné obzvláště pro děti.
- Roztomilé zvířátko, vůně levandule i po roce, hřejivé
Skvělý kamarád na cesty a na usínání
- Velmi krásný, strašně hezky se nosí tím jak je těžší vypadá to jako by jste nosili novorozeně. Naše děti ho milují a já miluju vůni levandule, takže si ho smím také půjčovat. Super krásná hračka a funkční. Hodnotím stránku funkčnosti, estetiky, využití, blahodárný a zdravý vliv a rozvoj fantazie u dětí.
Za mě jednička jako Vánoční dárek pro všechny děti v naší rodině. Láhev s horkou vodou také fajn,ale proso s levandulí u nás vítězí. Pozor komu vadí levandule tak radši vybrat jiný dárek. Vůně je ze začatku silná než trochu vyprchá a je příjemná.
- heboučká
- vonavá
- krásná
naprostá nspokojenost
spokojen
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »